SEC Eten & Drinken

02:0212 maanden geleden
SEC staat voor zuiver en eenvoud. Niks wat het niet nodig heeft, en alles wat het beter maakt. Een modern Franse basis met wereldse twist en Brabantse (s)maaksels. Ongecompliceerd, ongekunsteld en toch onverwacht. Nieuwerwets, eigen en toch amicaal. Zo smaakt SEC.

Gerelateerd

Horeca Vught
Internationaal

Horeca Vught

Anouk gaat in Vught langs bij Kasteel Maurick, asperges eten bij restaurant 't Misverstant en bezoekt het langste strand van Brabant.
05:15
Restaurant Manjefiek
Internationaal

Restaurant Manjefiek

Bij Manjefiek kunt u terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of voor een lekkere kop cappuccino, van het merk DutchBeans. Deze smaakvolle 100% Arabica bonen, worden rechtstreeks bij de boer ingekocht, zodat zij ook een eerlijke prijs krijgen. Dit geeft DutchBeans het certificaat “DirectTrade” waar wij graag ons steentje aan bijdragen. Gasterij Manjefiek is uniek omdat het een brasserie is van 11:30-16:00 uur en vanaf 16:00 uur kunt u terecht voor overheerlijke pizza's, Italiaanse (specialiteiten) gerechten, plates, gerechten van de grill en onze specialiteit: ambachtelijk bereide döner kebab en shoarma. Kom eens langs, proef en geniet!
02:53
Hill's American Diner
Thema-restaurant
Restaurants

Hill's American Diner

Hill’s in Bergharen heeft een American Diner waar traditionele Amerikaanse gerechten worden geserveerd. In onze snackbar Snackpoint Hill’s kun je heerlijk uit eten voor een betaalbare prijs. Daarnaast kun je bij Hill’s ook terecht voor groepsuitjes en is er een uitgebreid aanbod van actieve uitjes zowel indoor als outdoor
03:53
Hans & Grietje
Thema-restaurant

Hans & Grietje

Pannenkoekhuis Hans & Grietje ligt in Zeewolde tegen het grote mooie Harderbos aan, vlak naast de Veluwe en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Niet alleen bakken we de heerlijkste pannenkoeken in allerlei varianten, serveren we eigengemaakt schepijs en de heerlijkste zelfgebakken taarten…
02:54